Sušeni proizvodi

  • Osmotski sušene bobice Aronije 150gr

    • Osmotsko sušenje je jedan od najsavremenijih načina sušenja voća pri kojem se zadržava prvobitni oblik, boja i veliki procenat vlažnosti-sočnosti voća. Ovaj način sušenja počinje potapanjem bobica aronije u glukozno fruktozni sirup gde potom počinje process razmenjivanja vlage tj. vlaga iz voća prelazi u sirup i na taj način ravnomerno dehidrira a sve to pod osmotskim pritiskom i na temperature od 28°C do 48°C.

      detalji
    • Cena

      250 rsd
  • Sušene bobice Aronije 150gr

    • Sušene bobice aronije koje možete naći u našoj ponudi su od zrelih bobica ubranih a zatim osušenih na temperaturi do 60°C. Na taj način se posle dehidracije u samoj bobici zadržavaju svi njeni sastojci koji su bili u bobici na drvetu, samo sa manje vlage. Pomenuta dehidracija je potrebna da bi proizvod mogao da opstane na normalnoj temperaturi a da ne dođe do fermentacije (vrenja) i samim tim do kvarenja proizvoda.

      detalji
    • Cena

      240 rsd
  • Osmotski sušena Aronija 1kg (rinfuzno)

    • Pored standardnih, komercijalinih pakovanja, ovaj proizvod možete kupiti i u rinfuznom pakovanju od 1 kilograma.

      Osmotsko sušenje je jedan od najsavremenijih načina sušenja voća pri kojem se zadržava prvobitni oblik, boja i veliki procenat vlažnosti-sočnosti voća. Ovaj način sušenja počinje potapanjem bobica aronije u glukozno fruktozni sirup gde potom počinje process razmenjivanja vlage tj. vlaga iz voća prelazi u sirup i na taj način ravnomerno dehidrira a sve to pod osmotskim pritiskom i na temperature od 28°C do 48°C.

      detalji
    • Cena

      1350 rsd
  • Sušene bobice Aronije 1kg (rinfuzno)

    • Pored standardnih, komercijalinih pakovanja, ovaj proizvod možete kupiti i u rinfuznom pakovanju od 1 kilograma.

      Sušene bobice aronije koje možete naći u našoj ponudi su od zrelih bobica ubranih a zatim osušenih na temperaturi do 60°C. Na taj način se posle dehidracije u samoj bobici zadržavaju svi njeni sastojci koji su bili u bobici na drvetu, samo sa manje vlage. Pomenuta dehidracija je potrebna da bi proizvod mogao da opstane na normalnoj temperaturi a da ne dođe do fermentacije (vrenja) i samim tim do kvarenja proizvoda.

      detalji
    • Cena

      1420 rsd