Načini isporuke


 • AKS EXPRESS KURIR
 •  

  AKS kurirska sluzba“AKS Express Kurir” je kompanija nastala 2004. godine čija je osnovna delatnost “prikupljanje prevoz i isporuka pošiljki”.
   

  Osnovana domaćim kapitalom, a zahvaljujući profesionalnosti i zalaganju svih zaposlenih “AKS Express Kurir” je jedna od vodećih kompanija za paketnu dostavu u Srbiji danas.
   

  Sa 780 zaposlenih mladih i stručnih ljudi, 21 centar sa magacinima na teritoriji Republike Srbije i 430 potpuno novih teretnih vozila vodećih svetskih proizvođača, AKS EXPRESS KURIR svakoga trenutka može u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe zahteve za transportom najrazličitijih paketa i pošiljki.
   

  Svojom fleksibilnošću i logističkim kapacitetima AKS EXPRESS KURIR omogućava brza i ekonomična rešenja dostave pošiljaka pravnim i fizičkim licima.
   

  AKS Vam nudi mogućnost isporuke i preuzimanje u svim zemljama EU kao sastavni deo logističke mreže kompanije GLS-a iz Nemačke. Takođe mogućnost isporuke i preuzimanja pošiljki u BiH, Crnu Goru i Hrvatsku, sa uslugom carinjenja i špedicije.
   

  U saradnji sa UPS-om, DHL-om i GLS-om AKS EXPRESS KURIR Vam omogućava slanje i prijem pošiljaka u više od 240 zemalja sveta.
   

  Za više informacija: http://www.aks-sabac.com

 • CITY EXPRESS
 •  

  City ExpressCity Express doo predstavlja lidera za dostavu pošiljaka po principu „od vrata do vrata za 24 sata“ na celoj teritoriji Srbije.

  Kompanija je osnovana 2002. godine u Beogradu, kao prva privatna kompanija koja se bavi kurirskom dostavom pošiljaka.
   

  Ekspanziju i ubrzani razvoj u prvih pet godina rada omogućila je logistička podrška od 340 vozila, 500 zaposlenih i prisutnost u 16 centara na teritoriji Srbije. Svojim poslovanjem City Express je omogućio korisnicima kurirskog servisa na tržištu Srbije brzo, jednostavno i ekonomično rešenje kako u segmentu dostave pošiljaka poslovnim, tako i fizičkim licima.
   

  Razvoj City Express-a prepoznat je i u međunarodnim poslovnim krugovima. Od novembra 2007. godine, City Express prelazi u vlasništvo Austrijske pošte, divizije za pakete i logistiku. Prva je i jedina kompanija za dostavu pošiljaka u Srbiji sa 100% učešća stranog kapitala. Težimo da pratimo savremene svetske trendove i dodajemo svoj inovativni pristup, da podignemo nivo kvaliteta usluga, a samim tim kvalitet i nivo poslovanja svojih klijenata. Međunarodno iskustvo, mlad i energičan tim zaposlenih, snažna IT infrastruktura i dugogodišnja tradicija vlasnika osiguravaju nam ispunjenje očekivanja klijenata.
   

  City Express doo je među prvima na tržištu poštanskih usluga dobio saglasnost Republičke agencije za poštanske usluge za obavljanje nerezervisane poštanske usluge, koje ne pripadaju univerzalnim poštanskim uslugama. Republička agencija za poštanske usluge RAPUS počela je sa radom 01.februara 2010. godine .
   

  Za više informacija: http://www.cityexpress.rs

 • DHL
 •  

  DHLDHL DOMESTIC ECONOMY SELECT USLUGA
  Ekspresna dostava paketa i paleta težih od 30 kg u dogovoren dan širom Srbije.

   

  • Za manje hitne i teške pošiljke
  • Povoljna i pouzdana usluga dostave u domaćem saobraćaju
  • Proaktivni izveštaji o dostavi dostupni na zahtev
  • Usluga je dostupna širom Srbije
   

  Dostava u dogovoreni dan - Za manje hitne pošiljke u domaćem saobraćaju
  Za manje hitne, teške pošiljke u domaćem saobraćaju koje zahtevaju isporuku određenog dana izaberite našu DHL Domestic Economy Select uslugu. Odaberite pouzdanu ekspresnu dostavu u dogovoren dan uz mogućnost praćenja pošiljaka.
   

  Za više informacija posetite www.dhl.rs

 • POST EXPRESS - danas za sutra
 •  

  Prijem Post Express pošiljaka organizuje se putem kurira u 86 gradova (lista gradova "Danas za Odmah"), pozivom na 011 3 607 607 kao i na šalterima pošta koje se nalaze na listi gradova "Danas za Sutra".
   

  Posle utvrđenog vremena, pošiljke se primaju samo na izričit zahtev korisnika, s tim što ce biti otpremljenenarednog dana, kada počinje da teče i rok za njihov prenos.
   

  Za uručenje Post Express pošiljaka "Danas za sutra" rok je do 12:00 casova narednog dana.
   

  Za slanje više od 10 pošiljaka (pozivnica, čestitki, nagradnih kupona i sl.) mase do 50 grama a koje se uručuju na području istog grada, nudimo Vam uslugu prenosa po povlašcenoj ceni od 111,00 dinara.